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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha : |
10/09/2014 |
Actualizado : |
30/07/2019 |
Tipo de producción científica : |
Poster |
Autor : |
PEREYRA, S.; PERRACHON, J.; VUILLE, B.; RIOS, A.; ZERBINO, M.S. |
Afiliación : |
SILVIA ANTONIA PEREYRA CORREA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; AMALIA RIOS GARCIA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; MARIA STELLA ZERBINO BARDIER, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay. |
Título : |
The effect of cropping sequences on residue-borne pathogens of wheat and Trichoderma spp. under no-till systems in southwestern
Uruguay. |
Fecha de publicación : |
2012 |
Fuente / Imprenta : |
In: INTERNATIONAL SOIL TILLAGE RESEARCH ORGANIZATION. 19., SOCIEDAD URUGUAYA DE CIENCIA DEL SUELO, 4., 2012, Montevideo, UY. Poster presentation: 203. Montevideo, UY: ISTRO, 2012. |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
COCHLIOBOLUS; CROP RESIDUES; CROP ROTATION; PYRENOPHORA; RESIDUOS DE COSECHA; TRICHODERMA. |
Thesagro : |
FUSARIUM; GIBBERELLA; HONGOS FITOPATÓGENOS; ROTACIÓN DE CULTIVOS. |
Asunto categoría : |
H01 Protección de plantas - Aspectos generales |
Marc : |
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Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
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Biblioteca
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Identificación
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Origen
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
02/09/2019 |
Actualizado : |
02/09/2019 |
Tipo de producción científica : |
Poster |
Autor : |
REZENDE, S.; BESIL, N.; BANCHERO, S.; MIGUEZ, I.; CESIO, V.; RIVAS, F.; LADO, J.; HEINZEN, H. |
Afiliación : |
SOFÍA REZENDE, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; NATALIA BESIL, Polo Agroalimentario de Paysandú. Universidad de la República (UdelaR), Paysandú, Uruguay.; SABRINA BANCHERO, CENUR. Universidad de la República (UdelaR), Paysandú, Uruguay.; IGNACIO MIGUEZ, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; VERÓNICA CESIO, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; CARLOS FERNANDO RIVAS GRELA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOANNA LADO LINDNER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; HORACIO HEINZEN, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay. |
Título : |
Variability levels of selected amino acids among mandarins produced in Uruguay. (SII-P-5). [poster presentations]. |
Complemento del título : |
Session II: Physiology and Fruit Quality. |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: RIivas, F. (Ed.). IV International Symposium on Citrus Biotechnology. Book of Abstracts. Montevideo (UY): INIA. |
Páginas : |
p. 46. |
Serie : |
(INIA Serie Técnica; 244) |
ISBN : |
978-9974-38-396-8 |
ISSN : |
1688-9266 |
DOI : |
http://doi.org/10.35676/INIA/ST.244 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The characterization of the nutraceutical properties of mandarins, besides their high Vitamin C content and antioxidant flavonoids, is of great interest to promote the
consumption of Citrus. |
Thesagro : |
CITRUS; MANDARINAS. |
Asunto categoría : |
F30 Genética vegetal y fitomejoramiento |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/13223/1/Rivas-SII-P-5-st-244-Citrus-Symposium-2018.pdf
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Marc : |
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